fbpx

Palvelut


Kehontieto-palvelut:

Teen kalevalaista jäsenkorjausta ja Kivusta liikkeeseen -yksilöohjausta hoitohuoneellani Vaajakoskella osoitteessa Vaajakoskentie 125.

Kun sinulla on kehossasi kipua, kokemukseni mukaan sen hoitaminen kannattaa aloittaa kalevalaisesta jäsenkorjauksesta, jossa käsitellään manuaalisesti kehosi keskeiset tukirakenteet jaloista päähän asti. Tämän jälkeen suosittelen liiketerapiaa, joka vaikuttaa kehosi aisti- ja liikejärjestelmään tavanomaista jumppaa syvemmin.

Huom. Suunnitteilla on myös Kivusta liikkeeseen -ryhmän aloitus Vaajakoskella talvella 2025, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Ohjaan lisäksi rentouttavia jooga- ja kehonhuoltoryhmiä Puulan seutuopistossa. Tule mukaan lukuvuoden 2024-2025 -kursseille liikkumaan ja oppimaan harjoituksia keho-mielen tasapainoittamiseen!

Kehontieto-luennot sopivat yrityksille ja yhdistyksille, jotka haluavat ammentaa levollista oloa, tutkittua tietoa ja hyväksi havaittuja vinkkejä palautumiseen, työssä jaksamiseen, itsetutkiskeluun ja tietoiseen läsnäoloon. Esitän tutkittua tietoa mukaansa tempaavasti ja aktivoin kuulijoita helpoilla toiminnallisilla harjoituksilla. Lisäksi ohjaan ryhmille virkistäviä metsäjooga- ja Tietoisena kehossa -tunteja.